PAGUAJ ME PAYPAL

Ju mund të paguani duke zgjedhur një nga produktet në listë. Nëse doni të zgjidhni më shumë se një, duhet të përdorni pagesën në të djathtë.

Këtu mund të paguani njëherë të vetme për disa produkte bashkë. Mjafton të shkruani me kujdes emrat e produkteve dhe shumën totale manualisht:

Kontakto me përfaqësuesit tanë

Nëse keni pyetje rreth anëtarësimit, ju lutem kontaktoni direkt me përfaësuesit tanë.

Sa kushton anëtarësimi tek Inter Club Albania?

Paketat e anëtarësimit janë disa në këtë sezon futbollistik. Më poshtë mund të gjeni me detaje të shpjeguar gjithçka rreth çmimeve:

ANËTARËSIM SENIOR – RINOVIM / 35 EURO
Anëtarësimi Senior Rinovim është i mundur për të gjithë ata tifozë të Interit që kanë qenë anëtarë aktiv në sezonin që sapo kemi lënë pas (23-24) dhe duan të rinovojnë anëtarësimin e tyre përpara datës 30 QERSHOR. Pas kësaj date çmimi do të bëhet njësoj me anëtarësimet e reja.

ANËTARËSIM SENIOR – NEW / 40 EURO
Anëtarësimi Senior New është i mundur për të gjithë ata tifozë të Interit që nuk kanë qenë anëtarë aktiv në sezonin që sapo kemi lënë pas (23-24) dhe nuk ka asnjë limit kohor.

ANËTARËSIM JUNIOR / 20 EURO
Anëtarësimi Junior është i mundur për të gjithë ata tifozë të Interit që janë të moshës nga 0 (zero) deri në 13 (trembëdhjetë) vjeç. Edhe ky anëtarësim nuk ka asnjë limit kohor.

ANËTARËSIM SENIOR PLUS / 65 EURO

Anëtarësimi Senior PLUS është risia e këtij sezoni, ku çdo tifoz i Interit do mund të anëtarësohet por bashkë me anëtarësimin do të mund të bëjë të tijin një t-shirt Premium të Inter Club Albania duke u bërë kështu anëtari “Ultimate” që ndihmon në mënyrë direkte të gjithë mbarëvajtjen e tifogrupit duke mbajtur veshur me krenari simbolet e Interit. Ky t-shirt do të jetë ekskluziv për të gjithë anëtarët PLUS dhe nuk do të ketë mundësi të porositet veç apo në ndonjë moment të dytë dhe e gjitha kjo e bën të veçantë Anëtarësimin PLUS!

ANËTARËSIM + POSTË NË EUROPE/SHBA (SENIOR WORLD) / 75 EURO

Anëtarësimi World quhet anëtarësimi që përfshin në çmim edhe pagesën e postës deri në adresën tuaj të shtëpisë në Europe (përjashtuar Malin e Zi, Kosovën dhe Maqedoninë) dhe në SHBA. Fakti që një tifoz i Interit është larg Shqipërisë nuk do të thotë aspak që nuk duhet të anëtarësohet sepse ndeshjet e Champions League nëpër Europe dhe ndeshjet e Boterorit për Klube në verën e ardhshme në SHBA do të mund të aksesohen vetëm duke qenë një tifoz zyrtar i Interit.

ANËTARËSIM SENIOR PLUS + POSTË NË EUROPE/SHBA (SENIOR WORLD) / 100 EURO

Anëtarësim PLUS World është e njëjta gjë si më lart, por në çmim përfshihet jo vetëm posta, por edhe një t-shirt Premium i Inter Club Albania që vjen bashkë me anëtarësimin PLUS. Për më shumë, lexoni shpjegimin më lart të anëtarësimit PLUS.

Inter Club Albania

0
    0
    SHPORTA JUAJ
    SHPORTA JUAJ ËSHTË BOSHKTHEHU NË DYQAN
        PRODUKTE TË NGJASHME